2017-12-15 06:59:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nézzen szembe a problémáival

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19. 
A pénzügyek alaposan elkeserítik, de szerencséje van: valahonnan egy kis segítség érkezik, s egy kis időre fellélegezhet. Azért vigyázzon a karácsonyi vásárlással!
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ennek negatív következménye maximum az lehet, hogy rosszindulatú szavak elronthatják a hangulatát. Legyen óvatos. Gondolja meg alaposan, hogy kivel áll szóba.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Nyilas jegyében álló bolygók sok friss lendületet kölcsönöznek önnek. A rutinmunkák most nem mennek annyira, valami újat akar kipróbálni. Este kulturális élményekre vágyik, egy színházlátogatás ideális lenne. Este menjen el szórakozni, találkozzon néhány barátjával.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Párkapcsolati problémák árnyékolhatják be a napját. A féltékenység rossz tanácsadó! Ne gondoljon rögtön rosszra, ha a kedvese többször is találkozik volt kollégájával, régi ismerősével.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma jó lenne, ha elbeszélgetne a kedvesével a jövőbeli elképzelésekről és kölcsönös elvárásaikról, és meghallgatnák, hogy a másiknak mi a véleménye. Ezen a csodálatos napon még meg kell birkóznia egy akadállyal, lehet, hogy túl magasak az elvárásai.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A hivatalos ügyek intézésében és utazási terveivel kapcsolatban legyen óvatos, mert a bolygók sok tekintetben ellenkező irányba sodorják. Valaki, pusztán jó szándékból, folyamatosan olyasmiben is segít, amit pedig egyedül szeretne megoldani.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az anyagiakat illetően érdemes óvatosnak lenni. A befektetési tanácsokat alaposan meg kell gondolnia, mert nem biztos, hogy az ön hasznára gondol az, aki megpróbálja egy kockázatos üzletre rábeszélni.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll, túl magas igényeket támaszt. Vegyen kicsit vissza ezekből, és akkor nagyon jó napja lesz. Gondoljon arra, hogy ma hajlamos lesz a túlzásokra. Végezze kicsit lassabban a dolgait. Ne engedje, hogy bármi elrontsa a kedvét!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha megpályázna egy új állást vagy egy külföldi ösztöndíjat, biztos lehet benne, hogy önnek ítélik oda. De érdekes és mozgalmas feladatok várják akkor is, ha nem akar munkahelyet változtatni. A személyes varázsával még azokat is meg tudja hódítani, akik eddig inkább az ellenkező oldalon álltak.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A bolygók most kedveznek minden olyan elképzelésének, amelyek a barátaival, a karrierjével kapcsolatosak. Lehet, hogy a színfalak mögött sokkal többet tud elérni, mint nyílt színen, de hát önnek úgysem a nyilvános siker a fontos, hanem az, hogy az elképzeléseit sikerül valóra váltania.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hajlamos rá, hogy kiskapukat keressen, de most ezek a próbálkozásai nem sok sikerrel járnak. Csak az idejét pazarolja… Nézzen inkább szembe a problémákkal!


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma kicsit stresszelve érzi magát, és szétszórttá válhat. Tovább és többet dolgozik, mint amennyi jót tesz önnek. Össze is zavarhat néhány dolgot. Húzza meg idejében a határokat! Jó, hogy már látható közelségben van a hétvége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: